Kom gezellig winterkamperen

Kom deze winter kamperen op onze plattelandscamping en ervaar heerlijke rust en ruimte. Begin je dag comfortabel in ons moderne en verwarmde sanitair. Kom daarna heerlijk ontbijten in ons restaurant en ga er daarna lekker op uit in de omgeving. De natuur levert ook in de winter gegarandeerd prachtige plaatjes op. En als het regent dan zijn de authentieke plaatsen Oisterwijk en Oirschot een bezoek meer dan waard. Een breed aanbod van winkels met leuke sfeer. Dat klinkt toch magisch! 

Heerlijk wandelen in de prachtige natuur

De omgeving van de Gerrithoeve is prachtig. Ook in de winter. Vanaf de camping stap je zo de natuur in van de Kampina met veel variatie in flora en fauna. Fijn om even een frisse neus te halen of zelfs uren onderweg te zijn. Opwarmen kan na afloop in ons restaurant met bijvoorbeeld een kop snert. Nieuw bij de Gerrithoeve is een leuke GPS kerstwandeling. Iedere dag te wandelen tijdens de kerstvakantie. Voor kinderen en de hele familie is er ook dagelijks de kabouterwandeling.

Winteractiviteiten

Volledige tekst vervangen door:
Iedere winter organiseren we leuke activiteiten voor onze winterkampeerders. Meer informatie kunt u vinden op onze Facebook of Instagram pagina! Neem contact met ons op via 0411 673 189. Laat ons weten of je komt via info@gerrithoeve.nl!

Comfortabel en warm sanitair

Op camping Gerrithoeve beschik je over modern sanitair met ruime voorzieningen. Het is volledig verwarmd en in boerderijstijl uitgevoerd. Naast de gescheiden dames- en herentoiletten zijn er ook meerdere gezamenlijke sanitaire ruimten ingericht. Ideaal voor minder validen die ruimte en meer privacy willen. Voor het gezin met jonge kinderen is een speciale familieruimte met twee wastafels, een kinderdouche , kindertoilet en een wasplateau met geïntegreerd babybadje.

Tarieven winterkamperen

Winterkamperen kan alle dagen voor  €15.- per nacht voor twee personen. Dit tarief is exclusief toeristenbelasting € 2,00 p.p.p.n., douche (sep key) en electra €0.55 per kWh. Op zaterdag en zondag staat vanaf 10.00 een ontbijt klaar voor slechts € 8.50 p.p. (incl kopje koffie of thee). 

Reserveren of neem contact met ons op via 0411-673 189 of camping@gerrithoeve.nl