Plattelands camping

Kom gezellig kamperen op plattelandscamping De Gerrithoeve en geniet van rust en ruimte. De kampeerplaatsen zijn ruim (minimaal 120 m2) en het sanitair is modern en comfortabel. De camping is je ideale startpunt voor fiets- en wandelroutes in de prachtige natuur van de Oisterwijkse bossen en vennen. En de authentieke plaatsen Oisterwijk en Oirschot zijn een bezoek meer dan waard. Vele leuke terrasjes en een breed aanbod van winkels.

Ruime plaatsen met comfort

Onze plattelandscamping kent een ruime opzet en de voorzieningen bieden veel comfort. Op iedere plaats is elektriciteit met keuze uit 6, 10 of 16 ampère. Daarnaast een eigen waterkraan en afvoer. De WIFI is gratis (basis) en voldoende om de krant te downloaden. Wil je meer WIFI-capaciteit? Dat kan tegen geringe vergoeding voor 1 of meerdere dagen.

Bekijk hier onze tarieven

Openingstijden & Reserveren Plattelandscamping

De camping is geopend van 15 maart tot en met 30 oktober. Reserveren? Ga hiervoor naar de reserveringspagina op onze website of anders stuurt u ons dan een mail naar camping@gerrithoeve.nl

Voor ieder wat wils

De camping beschikt over vele unieke plaatsen. Bijvoorbeeld met uitzicht op het water van onze prachtige vijver of met vrij uitzicht over het Brabantse platteland. Voor jonge gezinnen zijn er plaatsen bij kleine speelattributen zoals een zandbak en speelhuisje. Ook met de Camper ben je van harte welkom bij ons op de camping. Bij de Gerrithoeve is er voor ieder wat wils!

Gratis fiets- en wandelroutes

Er zijn vele mooie fiets- en wandelroutes in de omgeving van de Gerrithoeve. Deze zijn gratis te verkrijgen bij de receptie.

Modern en ruim sanitair

Op camping Gerrithoeve beschik je over modern sanitair met ruime voorzieningen. Het is volledig verwarmd en in boerderijstijl uitgevoerd. Naast de zes dames- en vier herentoiletten met drie urinoirs zijn er ook meerdere gezamenlijke sanitaire ruimten ingericht. Ideaal voor minder validen die ruimte en meer privacy willen. Voor het gezin met jonge kinderen is een speciale familieruimte met twee wastafels, een kinderdouche , kindertoilet en een wasplateau met geïntegreerd babybadje. Ook is er een speciale ruimte voor het legen van het chemisch cassettetoilet.

Wassen en drogen

In een aparte ruimte is een grote wasmachine en droger beschikbaar. Tegen een kleine financiële vergoeding draai je met gemak een grote was. Ideaal om je kleding weer schoon en fris te hebben tijdens je vakantie. Of alvast de eerste was klaar te hebben voor vertrek.