Boerderijterras & Restaurant

Waar Opa Gerrit vroeger zijn koeien molk is nu een sfeervol restaurant en boerderijterras. In een sfeer van vroegere tijden geniet je hier van lekker eten en drinken. Wij zijn gastvrij, vriendelijk en behulpzaam. Loop daarom eens binnen en proef de Brabantse gezelligheid.

Bekend rustpunt midden in de natuur

Ons boerderijterras ligt midden in de natuur van de Oisterwijkse bossen en vennen. Het is daarom een bekend rustpunt voor vele wandelaars en fietsers. Van een flinke inspanning krijg je vanzelf trek in iets lekkers. Wat denk je van een heerlijke kop koffie met huisgemaakt gebak? Of een biologische vruchtensap en een boerenuitsmijter?

Of heb je zin in een bekende trappist met bourgondische bitterballen of Gerrit’s borrelplank? Bekijk meer lekkers in onze menukaart

Verrassend lekkere lunch en diner

Wil je eens verrassend anders lunchen? Bekijk dan onze menukaart van autheneke boerenboterhammen met gevarieerd beleg. Of kies voor de warme tos Gerrit en zelfgemaakte worstenbroodje van tante Zus. Je kunt bij ons ook drie gangen mee-ten met de boer voor een schappelijke prijs. Heb je al eens gegeten uit een klomp? Wat een beleving! U krijgt varkenshaas of spare-ribs daadwerkelijk geserveerd in een klomp.

Openingstijden

Zomertijd (15 maart tot eind oktober) elke dag geopend van 10.00 uur tot 21.00 uur (20.30 sluit de keuken).

Wintertijd (1 november tot 15 maart) elke vrijdag, zaterdag en zondag open van 10.00 uur tot 21.00 uur (20.30 sluit de keuken).