Kinderspeelboederij & Restaurant

Waar vroeger het hooi voor de koeien lag is nu een overdekte kinderspeelboerderij en restaurant. Kinderen kunnen hier hun hart ophalen en heerlijk spelen in onze binnen en buiten speeltuin. Onze speelboerderij ligt in een fijne rustige omgeving en is ruim opgezet. Kinderen hebben dus alle ruimte om naar hartelust te spelen. De entree voor kinderen is slechts EUR 1,- en de hele dag geldig. Toegang voor ouders en begeleiders is gratis!

Gezellig met de kinderen erop uit ongeacht het weer

Wil je met de kinderen erop uit? Kom dan naar onze gezellige landelijke kinderspeelboerderij voor binnen en buiten spelen. Hier kunnen ze naar hartelust glijden van de glijbaan en klauteren op de speeltoestellen. Mooie torens bouwen met grote blokken en ‘zandtaartjes bakken’ in de zandbak. Skelteren en zwieren met de kabelbaan in de buitenspeeltuin. Wat zullen ze genieten. En maak je geen zorgen om hun kleding. Wij hebben overalletjes in diverse maten klaar liggen zodat ze volop kunnen ravotten.

Volwassenen genieten van lunch en borrel met hapje

Ook volwassenen zullen genieten bij speelboerderij De Gerrithoeve. Op ieder tijdstip van de dag bieden we lekkers zonder je kinderen uit het oog te verliezen. Wat denk je van een lunch met authentieke gerechten zoals boerentosti, de boerenuitsmijter en het worstenbroodje van Tante Zus? Of neem een borrel met bourgondische borrelplank op ons gezellige terras. 

Bekijk meer lekkers in onze menukaart.

Vier hier je kinderfeestje en familiefeesten

Kinderspeelboerderij De Gerrithoeve is een ideale locatie om je feestje te vieren. De kinderen spelen met plezier op de vele toestellen in ons overdekt kinderspeelparadijs. Ondertussen zorgen wij voor lekkere hapjes en drankjes. Met de leuke aankleding en de uitstekende horecavoorziening wordt het voor iedereen echt een feestje.

Vier je kinderfeestje al vanaf € 9,95

  • Onbeperkt ranja
  • Onbeperkt spelen
  • Zakje chips
  • Kindermenu (frietjes met snack of kleine pannenkoekjes)
  • Waterijsje
Het kinderfeestje kan worden uitgebreid worden met 
  • Muffin met vuurwerk voor jarige (1,60 per kind)
  • Knustelpakketje (2,95 per kind)
  • Kabouterwandeling  (4,50 per kind)

Openingstijden

Geopend elke woensdag, vrijdag zaterdag en zondag geopend tussen 10.00 en 19.00 Tijdens de vakanties van het zuiden van Nederland elke dag geopend van 10.00 uur tot 19.00 uur.