Ons kabouterpad is een avontuur voor kleuters

Ga met je kleuter op avontuur en volg onze kabouterwandeling. Leuk verstoppertje spelen in het bos, over boomstammen klimmen en een liedje zingen voor de kabouters. De wandeling begint bij de Gerrithoeve en is speciaal voor kinderen van drie tot zeven jaar. Ook voor mama, papa, opa’s en oma’s erg leuk om samen van de natuur te genieten!

Speciaal kabouterpakket

Geef ieder kind een echt kaboutergevoel en haal bij ons boerderijterras het speciale kabouterpakket. Voor slechts €4.50 krijgen ze een puntmuts, het kabouterboekje en een knapzak met een lekker hapje en drankje. Na afloop wacht er nog een leuke verrassing. De kabouterwandeling duurt ongeveer 90 minuten en is ook voor de kleinste kabouters goed vol te houden.

Nog meer speelplezier

Leuk te combineren met nog meer speelplezier in onze overdekte kinderspeelboerderij. Hier kunnen de kleuters lekker verder spelen. Ondertussen kunnen de volwassenen even bijkomen met een hapje en drankje op ons terras. 

Reserveren

Reserveren hiervoor is niet nodig. Alle spullen (tasjes etc.) kunnen worden opgehaald bij het Boerderij terras. 

In de wintermaanden is het kabouterpad ook geopend, alle spullen (tasjes etc.) kunnen dan worden op gehaald bij de Kinderspeelboerderij.