Attractieparken Efteling en Beekse Bergen

Wil je een hele leuke dag met de hele familie? Vanaf de Gerrithoeve ontdek je heel gemakkelijk De Efteling en Safaripark De Beekse Bergen. Spannende achtbanen, betoverende shows of een spannende safari met wilde dieren. Het is allemaal dichtbij en vanaf De Gerrithoeve binnen 30 minuten bereikbaar.

Nederlands grootste attractiepark "De Efteling"

Nederlands grootste attractiepark ligt op 22 km reisafstand en is het gehele jaar geopend. Zweven langs trollen en elfen of een spectaculaire show bijwonen met raven en ruiters. Voor de waaghalzen met 75 kilometer per uur de bocht door of 37,5 meter in een vrije val. In de Efteling vermaak je je met de hele familie.

Voor iedereen plezier 

In de Efteling is voor iedereen plezier. Of je nu op zoek bent naar spannende achtbanen, betoverende attracties of spectaculaire parkshows. Het is er allemaal te zien en te doen. En vergeet vooral niet door het sprookjesbos te wandelen. De klassieke sprookjes verhalen zijn leuk voor de allerkleinsten. En voor de volwassenen is het leuk om herinneringen op te halen uit hun vroegere jeugdjaren. 

Bij de Gerrithoeve zijn de attracties van de Efteling dichtbij. 

De Efteling
Europalaan 1 5171 KW Kaatsheuvel

De Beekse Bergen

Ga op safari door de natuur en ontmoet wilde dieren in safaripark de Beekse Bergen. Je kunt op safari met je eigen auto, de boot, de bus en zelfs te voet. In Hilvarenbeek beleef je Afrika gevaarlijk dichtbij. Spannend! Laat je verrassen door ruim 1.250 dieren. Je verveelt je nooit in de Beekse Bergen. Sta oog in oog met leeuwen, giraffen en zwarte paardantilopen. Met de audiotoer vertelt een virtuele ranger je alles over deze dieren. Of ontdek het park vanaf het water met de bootsafari. Op het water heerst een oase van rust en deze boottocht duurt ongeveer een half uur. Je ziet zonnende ringstaartmaki’s, grazende neushoorns en een eiland vol met yaks. 

Genieten maar van wilde dieren in Hilvarenbeek op slechts 15 km van de Gerrithoeve.

Safaripark Beekse Bergen Beekse Bergen 1 5081 NJ Hilvarenbeek