Camperplaatsen

Ontdek onze nieuwe camperplaatsen op een van de mooiste plekjes in Brabant. Prachtige natuur, gezellige dorpjes en mooie wandel- en fietsroutes. Bij de Gerrithoeve in Oisterwijk komt al het mooie van Brabant samen. Hier geniet je van rust en ruimte. Camperplaats De Gerrithoeve in Oisterwijk is het juiste adres voor een onvergetelijke vakantie

Ruime plaatsen met comfort

De camperplaatsen bieden je het comfort van goede voorzieningen. Je parkeert de camper heel gemakkelijk op de verharde ondergrond met aansluitend een ruim grasveld om buiten te zitten. Op iedere camperplaats is er aansluiting met een maximum verbruik van 6 ampère per overnachting. Wilt u meer verbruiken? Dan kan dat tegen bijbetaling tot zelfs 16 ampère. De WIFI is gratis. 

Het naastgelegen sanitairgebouw is van alle gemakken voorzien. Het is volledig verwarmd met vloerverwarming en modern uitgevoerd. Er zijn meerdere gezamenlijke sanitaire ruimten ingericht. Ideaal voor minder validen die ruimte en meer privacy willen. Voor het gezin met jonge kinderen is een speciale familieruimte met twee wastafels, een kinderdouche , kindertoilet en een wasplateau met geïntegreerd babybadje.

Bekijk hier de tarieven en klik hier voor alle praktische informatie en leuke weetjes

Openingstijden & Reserveren

De camperplaatsen zijn het hele jaar geopend. Wilt u reserveren? Ga hiervoor naar de reserveringspagina op onze website of anders stuurt u ons dan een mail naar info@gerrithoeve.nl

Wandelen en fietsen in Oisterwijk

Een wandeling of fietstocht in de directe omgeving is een absolute aanrader. De Gerrithoeve grenst namelijk aan de natuurgebieden van de Kampina en de Oisterwijkse Bossen en Vennen. Je camperplaats is daarmee een ideaal startpunt voor genieten van de Parel in ‘t groen. Ook de dorpskernen van Oisterwijk en Oirschot zijn echt leuk om te bezoeken. Prachtige oude gebouwen met rijke historie, gezellige terrasjes en een gevarieerd winkelaanbod.

Bourgondisch genieten op het platteland

Heb je geen zin om zelf te koken? Kom dan bourgondisch genieten in ons sfeervolle restaurant of neem plaats op ons boerderijterras. Waar vroeger opa Gerrit de koeien molk serveren wij nu de lekkerste gehaktbal van Oisterwijk. In een sfeer van vroegere tijden geniet je hier van lekker eten en drinken. Heb je al eens gegeten uit een klomp? Wat een beleving!