Camperplaatsen NIEUW IN 2022

Ontdek onze nieuwe camperplaatsen op een van de mooiste plekjes in Brabant. Prachtige natuur, gezellige dorpjes en mooie wandel- en fietsroutes. Bij de Gerrithoeve in Oisterwijk komt al het mooie van Brabant samen. Hier geniet je van rust en ruimte. Camperplaats De Gerrithoeve in Oisterwijk is het juiste adres voor een onvergetelijke vakantie

Ruime plaatsen met comfort

De camperplaatsen bieden je het comfort van goede voorzieningen. Je parkeert de camper heel gemakkelijk op de verharde ondergrond met aansluitend een ruim grasveld om buiten te zitten. Op iedere camperplaats is er aansluiting op elektriciteit 6 ampère. Centraal is er een afvoer van vuilwater en chemisch toilet. De WIFI is gratis (basis) en voldoende om de krant te downloaden. Wil je meer WIFI-capaciteit? Dat kan tegen geringe vergoeding voor 1 of meerdere dagen.

 

Wandelen en fietsen in Oisterwijk

Een wandeling of fietstocht in de directe omgeving is een absolute aanrader. De Gerrithoeve grenst namelijk aan de natuurgebieden van de Kampina en de Oisterwijkse Bossen en Vennen. Je camperplaats is daarmee een ideaal startpunt voor genieten van de Parel in ‘t groen. Ook de dorpskernen van Oisterwijk en Oirschot zijn echt leuk om te bezoeken. Prachtige oude gebouwen met rijke historie, gezellige terrasjes en een gevarieerd winkelaanbod.

Bourgondisch genieten op het platteland

Heb je geen zin om zelf te koken? Kom dan bourgondisch genieten in ons sfeervolle restaurant of neem plaats op ons boerderijterras. Waar vroeger opa Gerrit de koeien molk serveren wij nu de lekkerste gehaktbal van Oisterwijk. In een sfeer van vroegere tijden geniet je hier van lekker eten en drinken. Heb je al eens gegeten uit een klomp? Wat een beleving!

In omgeving veel te zien en doen

Uiteraard is er in de omgeving nog veel meer te zien, doen en beleven. Binnen een half uur reisafstand liggen de bekende attractieparken De Beekse Bergen en Efteling. Laat je liever de camper staan? Bezoek dan eens bierbrouwerij La Trappe in de Abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven. Met de fiets binnen een half uur bereikbaar en echt een leuk uitstapje. Informeer bij onze receptie voor nog meer tips.

De camperplaatsen zijn vanaf het voorjaar 2022 geopend. Daarna zijn de camperplaatsen het gehele jaar te bezoeken en dus ook in de winter.