Prachtige omgeving

In de omgeving van de Gerrithoeve is heel veel te zien en te doen. Wij inspireren je graag met een paar interessante suggesties. 

Kabouterpad voor kleuters

Wil je met jonge kinderen leuk wandelen in het bos? Maak er een avontuur van en volg ons kabouterpad. Geef ieder kind een echt kaboutergevoel en haal bij onze kinderspeelboerderij het speciale kabouterpakket (€4.50). Hiervoor krijgen ze een puntmuts, het kabouterboekje en een knapzak met een lekker hapje en drankje. Na afloop wacht er nog een leuke verrassing. De kabouterwandeling duurt ongeveer een uur en is ook voor de kleinste kabouters goed vol te houden.

Lees meer over Kabouterpad

Oisterwijk

De natuur van de Oisterwijkse bossen en vennen is prachtig. Ontdek ook het historische centrum van Oisterwijk met de sfeervolle dorpsstraat. Je kunt er heerlijk winkelen en culinair genieten op de vele terrassen.

Lees meer over Oisterwijk

Oirschot

De markt van Oirschot is is een van de mooiste pleinen van Brabant. Je kunt er heerlijk winkelen en culinair genieten bij restaurants en cafés. Bezoek ook de vijf eeuwenoude St. Petruskerk en het voormalige raadhuis uit 1513.

Lees meer over Oirschot

ATTRACTIEPARKEN

Wil je met het hele gezin leuke activiteiten doen? Ga dan eens naar de Beekse Bergen voor een spannende safari. Of naar Nederlands grootste attractiepark De Efteling. Je bent er vanaf de Gerrithoeve binnen een half uur.

Lees meer over de attractieparken Beekse Bergen en Efteling

Bierbrouwerijen

Stadsbrouwerij 013 in Tilburg ligt aan de pittoreske Piushaven in Tilburg. De bieren en gerechten worden hier huisgemaakt. De Abdij van La Trappe ligt op slechts 9 km afstand van de Gerrithoeve en makkelijk met de fiets te bezoeken.

Lees meer over leuke bierbrouwerijen in de omgeving