Met je camper naar de parel in het groen

Met je camper naar Oisterwijk is echt de moeite waard. De natuur van de Oisterwijkse bossen en 80 vennen is prachtig en kent vele wandel- of fietsmogelijkheden. Pak onderweg een terrasje of bezoek een theetuin op het platteland. Of bezoek het historische centrum van Oisterwijk voor culinair genieten en leuk shoppen. Of je nu jong, oud, natuurliefhebber, bourgondiër, of sportieveling bent; in deze Parel in het groen vind je het zeker. 

In een paar minuten van Gerrithoeve in natuurgebied De Kampina

In een paar minuten loop je vanaf de Gerrithoeve naar het natuurgebied De Kampina. Dit is één van de meest uitgestrekte natuurgebieden van Nederland. Ontdek de variatie in het landschap van berkenbos, zandvlaktes en natte en droge vennen. En geniet van de grazende runderen en reeën en zie de ijsvogels en lepelaars. Vanaf de Gerrithoeve geniet je in een handomdraai van fraai natuurschoon.

De Gerrithoeve is je perfecte start- en eindpunt

De Gerrithoeve is je perfecte start- en eindpunt
Begin je fiets- en wandeltocht op ons terras met een kop koffie en zelfgemaakte appeltaart. En na afloop rust je heerlijk uit met een lekker hapje en drankje. Diverse fiets- en wandelroutes zijn gratis te verkrijgen bij onze receptie. Of kijk op www.bezoekoisterwijk.nl

Boodschappen doen met je camper in Oisterwijk

In Oisterwijk zijn diverse supermarkten van bekende merken zoals de Jumbo, Albert Heijn, Lidl en Nettorama. Allemaal in of rond het centrum en op loopafstand van elkaar bereikbaar. Ons advies is daarom om je camper net buiten het centrum te parkeren en vervolgens het laatste stukje te lopen. De parkleerruimte bij supermarkten is over het algemeen ingericht op personenauto’s. Met een buscamper goed te doen maar met grotere camper al gauw te krap.
Parkeerplaats voor camper in Oisterwijk Het historische centrum van Oisterwijk is niet ingericht op grotere voertuigen dan personenauto’s. Daarom adviseren we om de camper te parkeren nabij het centrum en verder te lopen. Een grote parkeerplaats voor gratis parkeren ligt nabij de Leerfabriek KVL aan de Laan van KVL. Hiervandaan loopt u in enkele minuten naar het centrum van Oisterwijk.

Parkeert u ergens anders in Oisterwijk? Let dan op! Rondom het centrum van Oisterwijk  zijn een aantal parkeerschijfzones. Je herkent ze aan de blauwe lijnen en verkeersborden. Binnen deze zones mag je maximaal 2 uur parkeren met een parkeerschijf. Daarnaast is in het centrum van Oisterwijk het betaald parkeren. Borden langs de route richting het centrum geven aan waar de parkeerplaatsen zijn.

Fiets of Parel Express een prima alternatief

Voor de dagelijkse boodschappen is de fiets een prima alternatief. Vanaf de Gerrithoeve ben je in 20 minuten midden in het centrum. Of stap anders op onze parkeerplaats in de Parelexpress. Met dit ‘treintje’ reis je comfortabel van en naar het centrum van Oisterwijk. Informeer bij onze receptie voor tarieven en tijden van de Parelexpress of anders via de link